Tanssiteatteri Tsuumi Instagram Facebook Twitter Youtube Vimeo

Kaupunkitanssit-konsepti tarjoaa kesäisin maksutonta paritanssiopetusta osana pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Mukaan Kaupunkitansseihin voi tulla milloin vaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tanssinopetus soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat.

Tsuumin kaupunkitanssit

Kaupunkitanssit – maksutonta paritanssiopetusta pääkaupunkiseudulla

Kaupunkitanssit 2023 ohjelmasuunnitelma on nyt valmis. Toki lisäyksiä on vielä mahdollista tulla. Tänä kesänä tanssitaan Malminkartanossa, Kauppatorilla, Itäkeskuksessa, Vuosaaressa, Leppävaarassa, Tapiolassa, Malmilla, Kannelmäessä sekä uutuutena vuonna 2023 aloitetaan Kaupunkitanssit Teurastamon alueella. Lisäksi yksittäiskertoja Kaupunkitanssien merkeissä järjestetään muun muassa Kallio kukkii -tapahtumassa lauantaina 6.5. sekä keskiviikkona 21.6. Maunulan juhannustansseissa Maunulatalon pihalla.

Kaupunkitanssien ohjelmaflyer 2023

Kaupunkitanssien Facebook-sivu

Kaupunkitanssit goes kauppakeskus – AINOAn 10-vuotissynttäritanssit

Lokakuun lopulla Kaupunkitanssit koetaan Kauppakeskus Ainoan 10-vuotissynttäriviikolla Espoon Tapiolassa. Luvassa on Kauppakeskustanssit Kaupunkitanssien tyyliin. Mukana tietenkin tanssinopetustuokio sekä vapaat tanssit. Ja kaikki tämä elävän musiikin tahdittamana.

Nappaa tanssikengät mukaan ja saavu paikalle keskiviikkona 25.10!

Ainoan kauppakeskustanssien ohjelma
klo 18.00-18.45 opetellaan tangoa
klo 18.45-19.30 vapaata tanssia elävän musiikin tahdittamana

Tanssipaikkana toimii Kauppakeskus Ainoan 2. kerroksen tapahtuma-aukio (Akateemisen kirjakaupan / Normalin / Sandin / Peuran edustalla)

Tapahtuma on maksuton

Tanssinopetuksesta ja musiikista vastaa Tanssiteatteri Tsuumi
Tapahtuman järjestää Kauppakeskus AINOA

Tanssiteatteri Tsuumi on vastannut pääkaupunkiseudun maksuttomista paritanssituokioista vuodesta 2015 alkaen. Ilmaisia Kaupunkitansseja on toteutettu pääkaupunkiseudulla vuodesta 2000 saakka.