X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok

Tanssiteatteri Tsuumi etsii markkinoinnin, viestinnän sekä myynnin osaajaa. Etsimämme henkilö vastaa Tanssiteatteri Tsuumin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä esitysten ja palveluiden myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työssäsi vastaat yhteydenpidosta eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien suuntaan sekä sisällön tuottamisesta eri kanaviin suhteessa yleisöön ja mediaan. Tärkeä osa työtäsi on esitysten ja palveluiden myynti katsojille ja sidosryhmille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Olet vastuullinen ja ulospäin suuntautunut ryhmätyöhön tottunut osaaja. Sosiaalisen median eri muotojen ja kanavien suvereeni hallinta on tärkeä taito työssäsi. Tehtävässä työskennellään paljon visuaalisuuden parissa, joten toivomme sinulta osaamista ja näkemystä myös tältä osa-alueelta. Viestinnän ja markkinoinnin osaajana sinulta odotetaan luonnollisesti hyvää ja nopeaa tekstin tuottamista sekä tekstinkäsittelytaitoa. Myyntityössä olet sinnikäs ja johdonmukainen sekä rohkeasti uusia palveluita suunnitteleva ja ennen kaikkea tulostavoitteellinen. Markkinointi-, viestintä- ja myyntikokemus tapahtuma- tai kulttuurialalta katsotaan eduksi.

Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaajan tehtävän työaika on 80-prosenttinen ja siinä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa työympäristössä taiteen ja kulttuurin alalla.

Tanssiteatteri Tsuumi tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haasteellisen toimintaympäristön ja mukavan sekä eteenpäin suuntautuneen pienen työyhteisön tueksesi. Työajat ovat joustavat ja sesonkiluonteiset; muun muassa ensi-illat ja kiertueet ovat hektistä aikaa.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tanssiteatteri Tsuumissa saat myös työterveyshuollon Terveystalossa. Tanssiteatteri Tsuumi noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään helmikuussa 2022. Lähetä hakemus, joka sisältää CV:n, itsesi esittelyn kirjallisesti ja videon muodossa (kesto noin minuutti) sekä palkkatoiveesi. Kirjallisten liitteiden tulee olla pdf-muodossa ja videon mp4 tai mov muodossa. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 10.1.2022

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekry@tsuumi.com