X TikTok
Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
Improvisoidut iltamat yritystapahtumassa

Lumoava esitys, jossa mitään ei ole ennalta sovittu.

Improvisoidut iltamat on livemusiikkiin toteutettava tanssiesitys, joka syntyy hetkessä, yleisön toiveiden pohjalta. Mukaansatempaavassa esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättää niin esiintyjät kuin yleisönkin. Tunnelmat, sävelmät, liikemaailmat ja tarinat syntyvät yleisön silmien edessä.

Improvisoidun tanssi- ja musiikkiesityksen mukaansatempaava tunnelma ja universaali kieli sopivat monenlaisiin tapahtumiin. Esityksen päätteeksi ohjaamme teille tunnelmaa nostattavan lyhyen tanssihetken.

Improvisoidut iltamat teille toteuttaa viisihenkinen kokoonpano Tanssiteatteri Tsuumin kokeneita ja ammattitaitoisia tanssijoita ja muusikoita, joiden esiintyjyydessä yhdistyy huippuunsa hiottu taito ja heittäytymiskyky.

Esityksen kesto on noin 15 min
Esitys on toteuttavissa myös laajempana ja räätälöitynä kokonaisuutena.

Esitys soveltuu monenlaisiin tapahtumiin

Improvisoidut iltamat soveltuu monenlaisiin yritysjuhliin ja yleisötapahtumiin kohottamaan tunnelmaa. Esitys soveltuu esimerkiksi:

  • virkistys- tai koulutuspäivään
  • kesäjuhliin
  • vuosijuhliin
  • yhtiökokouksiin
  • yhteisölliseen kaupunkitapahtumaan
  • festivaaleille alueohjelmaksi

Otamme kokonaisuudessa aina huomioon tapahtuman luonteen ja tilaajan toiveet. Voimme teemoittaa esityksen joko etukäteen esittämienne toiveiden pohjalta tai paikan päällä yleisölle esitettyjen kysymysten pohjalta.

Esitys sopii monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin

Improvisoidut iltamat soveltuu monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin eikä se vaadi esityspaikalta tekniikkaa. Esitys voidaan sovittaa sekä suurelle näyttämölle (äänentoisto tarvitaan), että pieneen, intiimiin sisätilaan ja melkein mihin tahansa ulkotilaan. Sitä on esitetty teatterilavoilla sekä puistomaisissa ja urbaaneissa ulkotiloissa katutasossa.

Esitys on saatavissa Uudellamaalla järjestettäviin tapahtumiin

Pyydä tarjous

heidi.yli-yrjanainen@tsuumi.com, 044 745 4454