X TikTok
Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
Kaarmeenpaantallaajat-tanssiteatetteriesitys_Tanssiteatteri-Tsuumi_Helsinki.

Uskomaton messu –  Esitys maailmasta, joka voisi olla mahdollinen.

Käärmeenpääntallaajat vie meidät aina kolmen vuosisadan päähän, unohdettuihin tositapahtumiin, eteläpohjalaisen uskonlahkon mystisiin menoihin. Luvassa on vahvasti elämyksellinen ja yllätyksellinen ilta kaikille aisteille. Löydämmekö vastauksen siihen, mitä merkitsee usko ja mihin asti olemme valmiita sen perässä menemään? 

Käärmeenpääntallaajat kertoo salatusta yhteisöstä, ankarasta onnen tavoittelusta ja vapauden kaipuusta. Se on niin festivaali, rituaali, rock-konsertti kuin visuaalinen tanssiteos.

Teatterin valtaa Tanssiteatteri Tsuumi, etnoteknoyhtye Suistamon Sähkö, hypnoottinen underground-trio PalomyllyFolk Extreme, Kallion lukiolaiset sekä yllätysvierailija.

Käärmeenpääntallaajat sai ensi-iltansa maaliskuussa 2023 Tampereen Työväen Teatterin suurella näyttämöllä. Huhtikuussa 2023 esitys nähtiin Espoon teatterin Revontulihallissa.

Käärmeenpääntallaajat on palkittu Vuoden tanssiteko -tunnustuksella Eläköön Folk! -gaalassa.

Työryhmä

Esitysdramaturgia ja ohjaus Marjo Kuusela
Musiikki Anne-Mari Kivimäki
Koreografia Reetta-Kaisa Iles
Lavastus-, valo- ja videosuunnittelu Janne Teivainen
Pukusuunnittelu Mirkka Nyrhinen
Äänisuunnittelu Antti Puumalainen

Näyttämöllä Johanna Elovaara, Reetta-Kaisa Iles, Tuomas Juntunen, Taito Hoffren, Anne-Mari Kivimäki, Pekko Käppi, Ville Rauhala, Antti Puumalainen, Riikka Puumalainen, Timo Saari, Patrik Riipinen ja Tampereen Yhteiskoulun Lukio / Kallion lukio

Käärmeenpääntallaajat on yhteistuotanto. Tuotannosta vastaavat Tanssiteatteri Tsuumi, Folk Extreme, Tampereen Työväen Teatteri, Espoon Kaupunginteatteri, Tampereen Yhteiskoulun Lukio ja Kallion ilmaisutaidon lukio.

Esitykset

Ei tapahtumia