X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
tanssikielto_kuvituskuva rekryilmoitukseen

Tanssiteatteri Tsuumi etsii markkinoinnin ja myynnin osaajaa. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuussa 2023. Kyseessä on sijaisuus, joka kestää 31.12.2023 saakka.

Etsimämme henkilö vastaa Tanssiteatteri Tsuumin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä esitysten ja palveluiden myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työssäsi vastaat yhteydenpidosta eri sidosryhmien ja yhteistyökumppanien suuntaan sekä sisällön tuottamisesta eri kanaviin suhteessa yleisöön ja mediaan. Tärkeä osa työtäsi on esitysten ja palveluiden myynti katsojille ja sidosryhmille. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Olet vastuullinen ja ulospäin suuntautunut ryhmätyöhön tottunut osaaja. Sosiaalisen median eri muotojen ja kanavien suvereeni hallinta on tärkeä taito työssäsi. 

Viestinnän ja markkinoinnin osaajana sinulta odotetaan luonnollisesti hyvää ja nopeaa tekstin tuottamista sekä tekstinkäsittelytaitoa. Lisäksi työssä tarvitaan visuaalisen viestinnän osaamista.

Myyntityössä olet sinnikäs ja johdonmukainen sekä rohkeasti uusia palveluita suunnitteleva ja ennen kaikkea tulostavoitteellinen. Markkinointi-, viestintä- ja myyntikokemus tapahtuma- tai kulttuurialalta katsotaan eduksi.

Markkinointi- ja myyntivastaavaan tehtävä on 80-100 %, miten sinulle parhaiten sopii. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tanssiteatteri Tsuumi tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haasteellisen toimintaympäristön ja mukavan ja eteenpäin suuntautuneen henkilökunnan tueksesi.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tanssiteatteri Tsuumissa saat myös työterveyshuollon Terveystalossa. Tanssiteatteri Tsuumi noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian mutta viimeistään maaliskuussa 2023. Sijaisuus kestää vuoden 2023 loppuun. Työssä on neljän kuukauden koeaika. Lähetä hakemus, joka sisältää CV:n, itsesi esittelyn kirjallisesti ja videon muodossa (kesto n. 1min.) sekä palkkatoiveen. Kirjallisten liitteiden tulee olla pdf-muodossa ja videon mp4 tai mov muodossa. 

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakuaika päättyy 12.2.2023

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekry@tsuumi.com

Lisätietoja:
markkinointi- ja viestintäpäällikkö Heidi Yli-Yrjänäinen, heidi.yli-yrjanainen@tsuumi.com 044 745 4454