X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
Samuli Nordberg, 2011 © Peggy Jarrell Kaplan


Kuva: Peggy Jarrell Kaplan © 2011

Samuli Nordberg on toiminut tanssijana vuodesta 1998 alkaen. Vapaan kentän koreografina hän aloitti vuonna 2003. Nordberg toimi Tanssiteatteri Tsuumin taiteellisena johtajana kauden 2007-2010

Nordberg on tehnyt koreografioita ja toiminut esiintyjänä niin teattereissa kuin vapaalla kentälläkin.
Koreografina muun muassa:
Tanssiteatteri Tsuumi, Helsingin Kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Aurinkobaletti, KOM-teatteri sekä useat freelance ryhmittymät
Tanssijana muun muassa:
Teatteri Telakka, Tanssiteatteri Tsuumi, Suomen Kansallisooppera, Helsingin Kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Aurinkobaletti sekä useat freelance-ryhmittymät.

Nordberg on esiintynyt ja hänen koreografioitaan on esitetty useita kertoja eri kokoonpanojen kanssa merkittävillä kotimaisilla ja ulkomaisilla musiikkifestivaaleilla ja –tapahtumissa.
Kotimaassa mm. Helsingin juhlaviikot, Kaustisen kansanmusiikkijuhlat, Täydenkuun tanssit (Pyhäjärvi), Kuopio Tanssii ja soi.
Ulkomailla mm. Atalante-teatteri (Göteborg, Ruotsi), Marinski-teatteri (Pietari, Venäjä), Rossija-konserttisali (Moskova, Venäjä), Helsinki at Saint Sulpice (Pariisi, Ranska).

Samuli toimii tällä hetkellä Tampereen yliopiston viestinnän, teatterin ja median yksikön teatterityön lehtorina, aiheena liike ja tanssi.