X TikTok
Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
Improvisoidut iltamat yritystapahtumassa

Kokoillan esitys, jossa mitään ei ole ennalta sovittu.

Toinen puoliaika on improvisoitu esitys, jossa lyhyistä kohtauksista muodostuu lopulta koko illan esitys.

Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä! Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Tunnelmat, sävelmät, liikemaailmat, tarinat ja lopulta kokoillan esitys syntyy yleisön silmien edessä.

Esityksestä vastaa Improvisoidut iltamat -työryhmä, joka on jo kolmen vuoden ajan esiintynyt erilaisissa lokaatioissa puistoista työväentaloihin. Toinen puoliaika -esitys toteutetaan aina yhteisillassa toisen tanssiesityksen kanssa. Työryhmä inspiroituu näkemästään ja käynnistää siitä inspiroituneen täysin uuden kokoillan esityksen.

Mitä vain voi tapahtua – kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä!

Työryhmä

Esiintyjät (kokoonpano vaihtelee esityksissä): Johanna Elovaara, Heli Hartikainen, Olli Kari, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Kaisa Niemi, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula, Kaisa Niemi

Esitykset

Ei tapahtumia