X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
valssaamofest_banneri_lores

valssaamofest_banneri_lores

 

Tanssiteatteri Tsuumi järjestää huhtikuun lopussa reilun viikon mittaisen festivaalin Kaapelitehtaan Valssaamossa. Valssaamossa eri kulttuurien tanssi- ja musiikkiperinteet sulavat yhteen ja muokkautuvat uudeksi esitystaiteeksi. Tanssiteatteri Tsuumin kanssa perinnettä möyhentämässä nähdään kuopiolainen Tanssiteatteri Minimi, Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän opiskelijat, Perinnearkku ry sekä ruotsalainen maailmanmusiikkiyhtye Tummel.

Ennakkoliput tapahtumiin Tiketistä!

Natasja – mene jumalan tähden

Tanssiteatteri Tsuumin kevään kantaesitys Natasja – mene jumalan tähden saa ensi-iltansa festivaaliviikolla. Teos on Tanssiteatteri Tsuumin toisen taiteellisen johtajan Tuomas Juntunsen koreografia kymmenpäiselle tanssija- ja muusikkojoukolle. Teoksen osana nähdään myös Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän opiskelijoiden joukko.

Natasja on kapakantuoksuinen tarina ihmisyydestä. Se on matka hyvyyden ja pahuuden raadollisessa ristiaallokossa.

Esitykset:
Ti 26.4. klo 19.00 (ensi-ilta)
Ke 27.4. klo 19.00
To 28.4. klo 19.00
Pe 29.4. klo 19.00

Liput 22 / 18 euroa

 

Lue lisää esityksestä

 

Tanssiteatteri Minimi: Tarantata

Tanssiteatteri Minimi saapuu Valssaamofestiin vierailulle Cilla Backin ohjaamalla ja käsikirjoittamalla teoksella Tarantata. Teos pohjautuu Etelä-Italiassa tunnettuun tarantella-tanssiin sekä tarinoihin elämässään ääritilanteeseen ajautuneista naisista.

 

Esitykset:
La 23.4. klo 19.00
Su 24.4. klo 15.00

Liput 22 / 18 euroa

 

Lue lisää esityksestäVappuarkku – koko perheen vappukarkelot 30.4.

Perinnearkku ry:n ja Tanssiteatteri Tsuumin yhteiset vappukarkelot la 30.4. klo 13.00-16.00

Mukana vappuaaton riemussa muun muassa ruotsalainen klezmer- ja balkanrytmeihin erikoistunut Tummel-yhtye, pelimannitanssit, vappuhuutokatrilli ja työpajoja lapsille.

Tamara Rasmussen Opiston vanhemmat ja ystävät ry tarjoilee puffetissa munkkeja ja simaa. Myös ilmapallomyyntiä! Varaa mukaasi käteistä!

Liput 10 / 6 / 3 euroa