X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
A Couple of Humans- tanssiteos kuva Petra Kuva

A Couple of Humans -teos vierailee huhtikuun lopussa Suidoosterfees Arts Festivalin ohjelmistossa Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. 

A Couple of Humans on vuonna 2022 ensi-iltansa saanut vahvasti visuaalinen ja ajatuksia herättävä tanssiteatteriteos. Teoksessa koreografia, äänisuunnittelu ja livekameraprojisio peilaavat yksilön asemaa suhteessa yhteiskunnan muutokseen – kuinka teknologia ja digitaalisen viestinnän hallitsema maailma on muuttanut sosiaalisia suhteitamme. 

Kohtaamisen, kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen teemoja käsittelevässä teoksessa esiintyvät tosielämän pariskunta Riikka ja Antti Puumalainen. Teoksen kaksi peruskysymystä ovat: ”Kuka minä olen?” ja ”Keitä me olemme yhdessä?”

A Couple of Humans on Tanssiteatteri Tsuumin, JoJo – Oulun tanssin keskuksen ja työryhmän yhteistuotanto yhteistyössä Pirkanmaan tanssin keskuksen kanssa. Teos nähtiin elokuussa 2023 maailman suurimman esittävän taiteen festivaalin Edinburgh Fringen ohjelmistossa. Suomessa teosta on esitetty Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Suomen näyttämöille teos palaa jälleen syyskaudella 2024.

Työryhmä

Konsepti ja esiintyjät: Riikka ja Antti Puumalainen
Koreografia: Riikka Puumalainen
Äänisuunnittelu: Antti Puumalainen
Video- ja valosuunnittelu: Tiiti Hynninen
Pukusuunnittelu: Mirkka Nyrhinen 

Näytösajat Suidoosterfees Arts Festivalilla:
28.4. klo 18:30
30.4. klo 15:00

Esityspaikka:
Zip Zap Dome
10 Jan Smuts St, Cape Town

Festivaalin nettisivut