Tanssiteatteri Tsuumi Instagram Facebook Twitter Youtube Vimeo
Tanssiteatteri Tsuumi, Improvisoidut iltamat Vasikkasaaressa kuvaajana Tuomo Hahl

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana lyhyistä improvisoiduista kohtauksista muodostuuu koko illan esitys. Esityksen kuluessa katsojat voivat katsomisen lisäksi osallistua yhteiseen tanssihetkeen elävän musiikin säestyksellä.

Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä! Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä.

Improvisoituja iltamia järjestetään eri puolilla Helsinkiä sisä- ja ulkotiloissa. Ulkotiloissa esitys usein kiertää esityspisteeltä toiselle ja yleisö kävelee esityksen mukana paikasta toiseen. Sisätiloissa koko esitys toteutetaan yhdessä paikassa ja yleisö voi istua esityksen aikana.

Seuraavan kerran Improvisoidut iltamat voi kokea 24.8. klo 20 Sitratorin taiteiden illassa. Tapahtuma on maksuton.

Iltamat järjestetään myös kesän päätteeksi lauantaina 9.9.2023 Pakinkylän VPK-talolla. Tällöin on luvassa kaupunkitanssikauden päätöstanssit yhdistettynä Improvisoituihin iltamiin. Iltamat voi myös kokea Gritty B -esitysten yhteydessä KokoTeatterissa, 13.–14.10. klo 19. Katso tarkemmat tiedot sivun alalaidasta.

Työryhmä

Esiintyjät: Johanna Elovaara, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula, Kaisa Niemi

Pukusuunnittelu/puvustus: Karoliina Koiso-Kanttila
Pukujen ompelija: Nina Ukkonen

Esitykset

Improvisoidut Iltamat
13.10.2023 19:00
KokoTeatteri, Hämeentie 3, Helsinki

Improvisoidut Iltamat
14.10.2023 19:00
KokoTeatteri, Hämeentie 3, Helsinki