Tanssiteatteri Tsuumi Instagram Facebook Twitter Youtube Vimeo
Tanssiteatteri Tsuumi, Improvisoidut iltamat Vasikkasaaressa kuvaajana Tuomo Hahl

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana lyhyistä improvisoiduista kohtauksista muodostuuu koko illan esitys. Esityksen kuluessa katsojat voivat katsomisen lisäksi osallistua yhteiseen tanssihetkeen elävän musiikin säestyksellä.

Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä! Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä.

Improvisoituja iltamia järjestetään eri puolilla Helsinkiä sisä- ja ulkotiloissa. Ulkotiloissa esitys usein kiertää esityspisteeltä toiselle ja yleisö kävelee esityksen mukana paikasta toiseen. Sisätiloissa koko esitys toteutetaan yhdessä paikassa ja yleisö voi istua esityksen aikana.

Seraavan kerran Improvisoidut iltamat voi kokea Kurkimäen korttelitalolla Helsingissä lauantaina 6.5.2023. Tapahtumaan yhdistyy myös Kaupunkitanssit avajaistapahtuma, kun esityksellisen osion jälkeen järjestetään tanssinopetusta ja lopuksi vapaat tanssit elävän musiikin tahtiin.
Liput 12 euroa voi hankkia ennakkoon verkkokaupasta tai ostaa saapuessa ovelta. Tervetuloa mukaan!

Vastaava tapahtuma järjestetään myös kesän päätteeksi lauantaina 9.9.2023 Pakinkylän VPK-talolla. Tällöin on luvassa kaupunkitanssikauden päätöstanssit yhdistettynä Improvisoituihin Iltamiin. Tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan myöhemmin.

Improvisoituja Iltamia järjestetään kesällä 2023 mittaan muun muassa Kannelmäessä ja Malminkartanossa. Katso tarkemmat tiedot sivun alalaidasta.

Työryhmä

Esiintyjät: Johanna Elovaara, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula

Pukusuunnittelu/puvustus: Karoliina Koiso-Kanttila
Pukujen ompelija: Nina Ukkonen

Esitykset

Improvisoidut iltamat (yksityistilaisuus)
01.08.2023 13:00
Kannelmäen palvelukeskus Helsinki, Urkupillintie 4, Helsinki

Improvisoidut iltamat
16.08.2023 18:00
Malminkartanonaukion avajaisviikko, Puustellinaukio, Helsinki

Improvisoidut iltamat
24.08.2023 20:00
Sitratorin taiteiden ilta, Sitratori, Helsinki

Improvisoidut Iltamat
09.09.2023 16:00
Pakinkylän VPK-talo, Pakilantie 64, Helsinki