X TikTok
Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok
Tanssiteatteri Tsuumi, Improvisoidut iltamat Vasikkasaaressa kuvaajana Tuomo Hahl

Kokoillan esitys, jossa mitään ei ole ennalta sovittu.

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana lyhyistä improvisoiduista kohtauksista muodostuu koko illan esitys.

Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä! Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä. Tule mukaan todistamaan miten tunnelmat, sävelmät, liikemaailmat, tarinat ja lopulta kokoillan esitys syntyy yleisön silmien edessä.

Improvisoituja iltamia järjestetään eri puolilla Helsinkiä sisä- ja ulkotiloissa. Ulkotiloissa esitys usein kiertää esityspisteeltä toiselle ja yleisö kävelee esityksen mukana. Sisätiloissa koko esitys toteutetaan yhdessä paikassa ja yleisö voi istua esityksen aikana. Esityksen kuluessa katsojat voivat katsomisen lisäksi osallistua yhteiseen tanssihetkeen elävän musiikin säestyksellä.

Esitys on myös tilattavissa tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin jolloin sen kesto ja luonne sovitetaan tapahtumaan ja tapahtumapaikkaan sopivaksi.

Työryhmä

Esiintyjät (kokoonpano vaihtelee esityksissä): Johanna Elovaara, Heli Hartikainen, Olli Kari, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Kaisa Niemi, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula, Kaisa Niemi

Pukusuunnittelu/puvustus: Karoliina Koiso-Kanttila
Pukujen ompelija: Nina Ukkonen

Esitykset

Ei tapahtumia

Tilaa esitys

Improvisoidut iltamat on tilattavissa tapahtumiin ja yritystilaisuuksiin.

Esitys on sovitettavissa monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja esityksen lisäksi voimme toteuttaa teille tunnelmaa nostattavan yhteisen tanssihetken.