Tanssiteatteri Tsuumi Instagram Facebook Twitter Youtube Vimeo

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana luodaan pienistä kohtauksista muodostuva koko illan esitys.  Esityksen jälkeen, myös katsojat voivat halutessaan osallistua yhteiseen tanssihetkeen elävän musiikin säestyksellä.

Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä!

Improvisoituja iltamia järjestetään eri puolilla Helsinkiä, sisä- ja ulkotiloissa. Ulkotiloissa esitys kiertää esityspisteeltä toiselle ja yleisö kävelee esityksen mukana paikasta toiseen. Sisätiloissa koko esitys toteutetaan yhdessä paikassa ja yleisö voi istua esityksen aikana. Esityksiin on vapaa pääsy.

Työryhmä

Esiintyjät: Johanna Elovaara, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula
Pukusuunnittelu/puvustus: Karoliina Koiso-Kanttila
Pukujen ompelija: Nina Ukkonen

Esitykset