X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok

Tanssiteatteri Tsuumi etsii joko päätoimista taiteellis-tuotannollista johtajaa tai osa-aikaista taiteellista johtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Meillä on auki myös tuottajan rekry. Kokonaistyöaika on sovittavissa joustavasti ja toimenkuvat muotoillaan valitun/valittujen henkilöiden osaamisen pohjalta.


Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. 
Määräaikainen: 3 vuotta, koeaika 6 kk
Työsuhde: päätoiminen (80-100%) tai osa-aikainen (30-50%)
Hakuaika: 15.4. – 3.5.2024
Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Taiteellinen johtaja vastaa Tanssiteatteri Tsuumin taiteellisesta linjasta, toiminnan kehittämisestä ja ohjelmiston suunnittelusta yhteistyössä toiminnanjohtajan ja osuuskunnan hallituksen kanssa. Operatiivisessa tiimissä työskentelee myös markkinointi- ja viestintäpäällikkö. 

Päätoimiseen taiteellis-tuotannollisen johtajan tehtävänkuvaan kuuluu myös teatterin hallinnollisia ja tuotannollisia tehtäviä sekä esihenkilötehtäviä. Osa-aikainen johtaja keskittyy taiteellisen johtamiseen.

Odotamme tehtävään hakijalta vahvaa taiteellista näkemystä, johtamiskokemusta, perehtyneisyyttä esittävän taiteen kenttään, verkostoja sekä kykyä yhteistyöneuvotteluihin ja toiminnan monipuoliseen suunnitteluun. Katsomme eduksi kokemuksen tuotantosuunnittelusta, budjetoinnista, rahoitushauista ja raportoinnista. 
 
Olemme avoimia myös työparimuotoisille hakemuksille laaja-alaisesti eri esittävän taiteen osaajilta. 

Toimistotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa, jonka lisäksi tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tanssiteatteri Tsuumissa saat työterveyshuollon Terveystalossa. Työsuhde-etuihin Tanssiteatteri Tsuumissa kuuluu Edenredin virike-etu. Tanssiteatteri Tsuumi noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen rekry@tsuumi.com 3.5.2024 mennessä. Mainitse hakiessasi, haetko päätoimisen (80-100%) taiteellis-tuotannollisen johtajan vai osa-aikaisen (30-50%) taiteellisen johtajan työtehtävään, sekä kerro hakemuksessa palkka- ja työaikatoiveesi. Toivomme että kuvaat hakemuksessa ajatuksiasi Tsuumin asemasta helsinkiläisenä VOS-tanssiteatteritoimijana ja toiminnan tulevia kehityskohteita. 


Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen valtionosuuden piiriin kuuluva ammattiteatteri. Tsuumin taiteellinen ohjelmisto kootaan ainutlaatuisen ja yhteisöllisen Verso-prosessin avulla. Tsuumin paikallinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen kiertuetoiminta yllättää ja koskettaa useita eri kohderyhmiä myös teatterisalien ulkopuolella. Tanssiteatteri Tsuumin toimintaa tukevat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki.


Tiedustelut (ensisijaisesti s-postitse):
Toiminnanjohtaja Salla Korja, salla.korja@tsuumi.com, 040 588 0011
Taiteellis-tuotannollinen johtaja Riikka Puumalainen, riikka.puumalainen@tsuumi.com, 050 376 4824