X TikTok
Tsuumi Instagram Facebook X X Youtube Vimeo TikTok TikTok

Tanssiteatteri Tsuumi etsii päätoimista tuottajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Meillä on auki myös taiteellisen johtajan/taiteellis-tuotannollisen johtajan rekry. Kokonaistyöaika on sovittavissa joustavasti ja toimenkuvat muotoillaan valitun/valittujen henkilöiden osaamisen pohjalta.


Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. 
Työsuhde: päätoiminen (80 %), koeaika 6kk, vakituinen
Hakuaika: 15.4. – 3.5.2024


Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta esittävän taiteen alan tuotannon työtehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tekstin tuottamisen taitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Katsomme eduksi kokemuksen tuotantosuunnittelusta, budjetoinnista, rahoitushauista ja raportoinnista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta projektinhallintaosaamista sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Olet vastuullinen ja ulospäin suuntautunut ryhmätyöhön tottunut osaaja, joka kykenee työskentelemään vaihtuvissa projektiorganisaatioissa erilaisten ihmisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa projektituotannon tehtävät kuten tuotantosuunnittelu, tuotantopalavereiden organisointi, projektibudjettien hallinta ja seuranta, harjoitus- ja esitystilavaraukset, aikataulutus, matkajärjestelyt, verkkosivujen ylläpito jne.

Lisäksi osaamisen ja kiinnostuksen mukaan tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää myös avustushakemusten valmistelua, graafisen suunnittelun tehtäviä, markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tehtäviä.

Tanssiteatteri Tsuumi tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haasteellisen toimintaympäristön ja mukavan ja eteenpäin suuntautuneen henkilökunnan tueksesi. Operatiivisessa tiimissä työskentelee lisäksesi toiminnanjohtaja, taiteellinen johtaja sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö. 

Toimistotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa, jonka lisäksi tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Tanssiteatteri Tsuumissa saat työterveyshuollon Terveystalossa. Työsuhde-etuihin Tanssiteatteri Tsuumissa kuuluu Edenredin virike-etu. Tanssiteatteri Tsuumi noudattaa Teatterialan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen cv:n kera otsikolla “tuottajarekry” osoitteeseen rekry@tsuumi.com 3.5.2024 mennessä. 


Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen valtionosuuden piiriin kuuluva ammattiteatteri. Tsuumin taiteellinen ohjelmisto kootaan ainutlaatuisen ja yhteisöllisen Verso-prosessin avulla. Tsuumin paikallinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen kiertuetoiminta yllättää ja koskettaa useita eri kohderyhmiä myös teatterisalien ulkopuolella. Tanssiteatteri Tsuumin toimintaa tukevat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki.


Tiedustelut (ensisijaisesti s-postitse):
Toiminnanjohtaja Salla Korja, salla.korja@tsuumi.com, 040 588 0011
Taiteellis-tuotannollinen johtaja Riikka Puumalainen, riikka.puumalainen@tsuumi.com, 050 376 4824